UNDERVISNING | PRIS & KONTAKTINFO | GODE LINKS

GENERELT

Jeg har forskellige andre aktiviteter som jeg foretager mig, foruden at undervise i klaver og musikteori.

Disse øvrige tilbud vil blive nærmere beskrevet her på siden.

 

 

ANDET

CD Rens

Der findes mange vidunderlige, gamle optagelser med klassisk musik. Desværre er der også ofte baggrundssus og anden "støj" på dem. Som en service tilbyder jeg derfor at rense dine CD'ere for baggrundssus, således at du kan lytte til musikken som den skal være - ren og ubesværet.

Det koster 250 kr. per CD - og det skal være en original CD som du selv ejer.

Rent praktisk foregår det ved, at du sender mig CD'en og pengene, og så sender jeg den tilbage igen nogle dage senere sammen med en kopi som indeholder den originale musik renset for 90% - 98% af det hørbare baggrundssus.

Med moderne teknik kan jeg fjerne helt op til 98% af det hørbare baggrundsus fra en CD, uden at det går ud over dynamikken i musikken. De resultater jeg har haft er så overbevisende, at jeg garanterer fuld tilfredshed - eller pengene tilbage: hvis du ikke er tilfreds med resultatet, så kontakt mig og jeg returnerer pengene igen, minus 50 kr. per CD til dækning af de direkte udgifter til forsendelsen og den nye CD.

Guidede udflugter i Hviderusland

Hviderusland er et fascinerende land, stadig næsten uberørt af turisme og med en charme som er ganske unik. Folk er venlige og imødekommende, og kulturlivet et af de rigeste i Østeuropa: storslåede klassiske koncerter, imponerende balletter, fantastiske cirkuser, og smukke, gamle kirker.

Foruden kulturlivet byder Hviderusland også på store, vidtstrakte skove, idylliske søer, og smukke nationalparker.

Hvis du ønsker at rejse til Hviderusland, så kan jeg tilbyde at fungere som rejseguide på turen. Det inkluderer planlægning af rejsen, forhåndsindkøb af koncert- billeter m.v., samt fornøden oversættelse (engelsk og tysk er endnu ikke udbredt). Jeg kan arrangere hotelophold eller privat indkvartering efter ønske, og der er mulighed for jagt, fiskeri, vandreture, samt andre friluftsaktiviteter foruden de mangfoldige kulturtilbud.

Pris: efter aftale.